Yenisu İlkokulu
Yenisu Mah. 76438 Sk No14/2 Çumra/KONYA

VİZYON

Öğrenciyi merkez alan, sevgiyle, bilimin ve sanatın yoğrulduğu, ekip ruhuna sahip, çağdaş, ulusal ve evrensel değerlerde öncü bir okul olmak.

MİSYON

Birlikte dünyaya objektif bakabilen, yaratıcı, teknolojiyi kullanabilen, çevreci, sanat ruhlu, özgüvenli, kendisiyle barışık, ilkeli, aktif, hoşgörülü, toplumun beklentilerine uygun bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

EKİP42 PROJESİ "Sevdiğin Kitabı Anlat" Yarışması İlçe Birinciliği- Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Üçüncülüğü

08:45´te başlar. 14:15´te biter.

Öğretmenler kendi imkanları ile ulaşım sağlamaktadır.

Okulumuz il merkezine 60 km, ilçe merkezine ise 30 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yenisu Kasabası Çumra İlçesine bağlı olup bir yönü dağa dayalı, bir yönü ovaya açılan tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir yerleşim yeridir.Çumra´ya 30 km, Konya´ya 60 km uzaklıktadır. Yaklaşık 1300 kişi yaşamaktadır. Kavun ve Karpuzu ile tanınır.

Anasınıfı=18 1.Sınıf=21 2.Sınıf=18 3.Sınıf=20 4.Sınıf=10

Geleneksel Çocuk Oyunları

Akıl ve Zeka Oyunları

Proje Çalışmaları